Nieuws & media

 • Mooie recensies op facebook en instagram

  20210928

  Een upgrade voor jullie woning, Maartje en Pieterjan

  Bedankt, Dominique en Steven : Steeds aangenaam om voor jullie te werken

  Mooi geschreven, Eline en Seppe

  We appreciate this, Karen and Jim

  Dit doet ons plezier, Wouter

  Een mooie samenwerking, Marc en Martine

  Blij dat Pieter en Anette jullie onze coördinaten doorspeelden, Michèle en Georges

  Mooi samengevat, Gigi

  Nogmaals een "dank u wel", Sonja & Frank

  Veel kookplezier, Martine & Carl

  Misschien een beetje te veel eer, Pierre en Azibe

  Wederzijds, Sabrina en Kris

 • COVID 19 UPDATE

  01/12/2020

  1/12/2020 COVID 19 UPDATE : de toonzalen zijn open  Om het voor u als klant en onszelf zo veilig mogelijk te houden verkiezen we om een afspraak met je vast te leggen.  Zo reserveren we de nodige tijd en dit binnen een volledig veilige ruimte

   
   

 • BATIBOUW 2020

  20200301

  Onze presentatie op batibouw 2020 : geniet ervan

   
   


  BEKIJK

 • VAN OUD NAAR NIEUW

  20190711

  VAN OUD NAAR NIEUW : Met respect voor de bestaande woning en de huidige opstelling slagen de keukenarchitecten er in om ook bij deze klanten een mooi evenwicht te vinden tussen esthetiek en praktische elementen (keuken van vloer tot plafond met maximale bergruimte). 

  De keuken wordt niet alleen een stukje strakker, maar ook heel wat ruimer : Waar vroeger een muurtje zorgde voor de afscheiding met de rest van de keukenruimte is nu extra kastruimte voorzien (met frontpanelen, reikend tot net boven de vloerpas). Zowel kook- als spoelzones werden ruim voorzien van (hoge) laden, wat weeral een surplus bood t.o.v. de draaideurkasten van weleer. 

   
   
   
   
   
   


  BEKIJK

 • afrondingen op batibouw 2019

  20190316

  Een nieuw concept : afgeronde elementen als designelement: niet alleen esthetisch mooi... maar ook praktisch !

   
     BEKIJK

 • de keukenarchitecten op Facebook

  20190305

  Ook op facebook zijn de keukenarchitecten actief !

   
   
   
   


 • presentatie op batibouw 2019

  Combinatie van structuurlak wit met eik fineer anthraciet gebeitst.  Zowel de keuken, als de kleuren werden op maat gemaakt.

   
     BEKIJK

 • batibouw 2019 komt eraan

  20180212

  Zoals ieder jaar zijn de keukenarchitecten op hun vertrouwde plekje in paleis 11 aanwezig : U vindt ons terug op stand 11-418.  We heten u van harte welkom.  Maak hier zowel kennis met de  zaakvoerders, als de  interieurarchitecten van de toonzalen te Denderleeuw  en  Antwerpen.  Met genoegen lichten wij toe wat wij begrijpen onder de term "keukens ,bedacht om u te helpen" 

   
   
   
   
   
   
   
   
     BEKIJK

 • uitbreiding toonzaal Denderleeuw

  20190119

  Enkele maanden geleden actualiseerden we de buitenzijde van onze oude herenwoning (Denderleeuw).   Op onze 25e verjaardag kozen we voor de uitbreiding van deze kantoren.    Hierbij alvast een proevertje....   Voor een bezoek aan deze toonzaal en een offerte : vul het het kennismakingsformulier (klik hier) even in en stuur het ons door ... We contacteren u aansluitend voor een afspraak.

   
   
   
   
   
   
   
     BEKIJK

 • Novy Premium Innovation Partner

  20181016

  Zowel in de toonzaal Denderleeuw, als Antwerpen vindt u elementen terug uit de novy collectie.  In het bijzonder is de Novy cloud en panorama te bewonderen te Antwerpen.  In Denderleeuw demonstreren we u graag de panorama.  In onze toonzaal te Halle mag u deze binnenkort ook verwachten.   Als premium innovation partner kennen we het Novy gamma dan ook door en door.

   
   
   
   
   
     BEKIJK

 • work in progress : realisatie te Aalst

  20180824

  combinatie tussen berkfineer, werkbladen in solid surface wit (LG HiMacs) en stalen gelakte pootjes.   


  BEKIJK

 • Witter dan wit (in Lede)

  20180514

  Een perfecte aansluiting op de architectuur van Divaa Architecten : een keuken witter dan wit...  Meer beelden van deze woning vindt u terug op : de website van home sweet home    Tevens werd dit artikel opgenomen in hun 100e editie.  In de bijgevoegde pdf leest u het artike in detail.  BEKIJK PDF


  BEKIJK

 • sfeervolle woning in een modern jasje (The Art of Living 2018/01)

  20180429

  Meer info over deze recente realisatie in dit artikel : een realisatie in een woning ontworpen door architectenteam Hulpia.   (woning te Lovendegem)

  (The Art of Living 2018/01)  BEKIJK PDF


  BEKIJK

 • de keukenarchitecten op batibouw 2018

  22/02/2018

  Op Batibouw 2018kon u opnieuw twee unieke realisaties ontdekken.  Alvast hierbij wat beeldmateriaal... meer volgt.   Na de beurs verwelkomen wij u graag uitsluitend na afspraak in onze toonzaal te antwerpen of denderleeuw  BEKIJK

 • editie 2018 van ideeënboek

  19/02/2018

  Net voor batibouw 2018 liep ons nieuwste architectenboek van de pers.

  Ontdek in dit 144 blz ideeënboek de nieuwste concepten van de keukenarchitecten antwerpen en denderleeuw.  Telkens unieke opstellingen waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan.   

   

  Op onze stand op batibouw Paleis 11  11-418  , kan u deze nieuwe editie alvast komen ontdekken.  Tevens is dit boek exclusief verkrijgbaar in onze toonzalen antwerpen en denderleeuw.  (21 euro)   BEKIJK

 • Elk hoekje benut (ik ga bouwen, editie maart 2018)

  Onder de rubriek Nieuwigheden Batibouw 2018 : kasten van vloer tot plafond : elk hoekje benut


  BEKIJK PDF

 • Deelname aan Batibouw 2018 staat vast

  05.10.2017

  Van donderdag 22 februari tot en met zondag 4 maart 2018  verwelkomen de keukenarchitecten u graag weer op hun stand in paleis 11 : Op de belangrijkste bouwbeurs van het land presenteren wij u de optimalisatie van uw keukenruimte (van vloer tot plafond / van wand tot wand).

  U vindt ons terug in paleis 11 - stand 11-418 : de keukenarchitecten


 • BATIBOUW 2017 : IN PREMIERE : S5

  16.02.2017

  Naast een indrukwekkend eiland en een extreem handige kolomkastenwand (met twee afsluitbare extra werkzones) wordt de doorgang gemaakt naar een achterliggende berging waarin zowel wasmachine als droogkast een functionele presentatie krijgen: op werkhoogte en eveneens weggewerkt in een kastenwand. Het geheel is uitgewerkt in de gloednieuw ontwikkelde serie S5: een combinatie van greeplijsten met greeploze bediening.


 • De kast steelt de show - De Standaard 2016 12 24

  24.12.2016

  Combinatie tussen aangename materialen: eik fineer en satijnlak.

  Publicatie van een mooie realisatie in De Standaard.


  BEKIJK PDF

 • BATIBOUW 2016 : DUBBELE EXTRA WERKZONE

  24.02.2016

  Door het toepassen van een dubbele extra werkzone worden effectief twee afsluitbare zones gecreëerd in deze zone: 1: de ontbijtzone met ruimte voor espressotoestel, fruitpers e.d. (uiteraard met de nodige ruimte voor al de ontbijtspullen) en anderzijds 2: de werkzone - ruimte voor een keukenrobot (en al z’n accessoires), zo staan ook deze toestellen onmiddellijk klaar voor gebruik.


 • BATIBOUW 2015 : bijzondere presentatie

  26.02.2015

  Zoals ieder jaar vindt u ons in paleis 11 stand 418 : de keukenarchitecten.

  Bijzonder dit jaar : de toegang tot een achterliggende berging wordt verwerkt in de kolomkastenwand op een discrete wijze.

  Eveneens opmerkelijk : werkbladdampkap met hoog rendement en in primeur de combi-stoommagnetron van Miele.


 • ik ga bouwen maart 2015 : nieuwbouwappartement op maat

  15.02.2015

  Voor het keukenplan en de uitvoering ervan ging de bouwheer in zee met de keukenarchitecten : “ik ben heel blij dat ik consequent voor het strakke gekozen heb.” In samenspraak werd het wit gecombineerd met een streepje fineer.  BEKIJK

 • nieuwe website : opfrissing van bestaand concept

  04.10.2015

  Het bestaande concept van de website wordt vertaald naar de nieuwste technologie. Vanaf nu kan je ook vlotjes op je tablet of smartphone de realisaties van de keukenarchitecten bewonderen. Het wordt bovendien nog eenvoudiger om ons te contacteren voor een eventuele afspraak. De mensen van plug leverden briljant werk.


 • Bisbeurs 2014 : hoogglans wit & unique

  04.10.2014

  Van 04 oktober 2014 tot zondag 12 oktober vindt u ons een week lang terug in flanders expo, Een geslaagde presentatie: hoogglanswitte keuken en meubel in echte marmer.


 • BATIBOUW 2014 : twee keukens met verschillend concept

  01.02.2014

  Zoals ieder jaar vindt u ons in paleis 11 stand 418 : de keukenarchitecten.

  Dit jaar ligt het accent op het maatwerk en ons twintigjarig bestaan: In beide presentaties wordt de relatie tussen functionaliteit en esthetiek onderstreept. 2x wit : maar toch opmerkelijk verschillend. In ons realisatieboek presenteren wij een brede waaier aan eigen realisaties.

  Aandachtspunten : extra werkzones, werkbladdampkap met hoog rendement.


 • Huizenjacht op VT4 : Filip Deslee

  25.03.2010

  De keukenarchitecten verwelkomen Filip Deslee voor het programma Huizenjacht op VT4 tijdens de beurs Batibouw. Hij belicht er het maatwerk van de keukenarchitecten aan de hand van de opgestelde keukens en onderstreept enkele nuttige zaken in de keuken. Eggersmann zorgt voor de productie volgens de instructies van de keukenarchitecten. Het eigen personeeel van de keukenarchitecten zorgt voor de plaatsing.  VIDEO

 • Viva Wonen BATIBOUW 2011 : ring tv

  19.03.2011

  Tijdens de rubriek viva wonen van 19/03/2011 op ring tv kwamen de keukenarchitecten nogmaals in beeld : ontdek enkele facetten van wat de keukenarchitecten u kunnen bieden (zowel qua ontwerp, als uiteraard qua uitvoering).  VIDEO

 • BATIBOUW 2013 : wit ...wit

  01.02.2013

  Zoals ieder jaar vindt u ons in paleis 11 stand 418 : de keukenarchitecten.

  Een jubileum : 10e jaar op batbouw. Met onze extra werkzone XXL ontdekt u hoe u op esthetisch verantwoorde wijze heel wat zaken kan onttrekken aan nieuwsgierige blikken. In ons realisatieboek presenteren wij een brede waaier aan eigen realisaties.

  Te noteren : extra werkzone XXL, werkbladdampkap met hoog rendement, Miele combi-stoomoven.


 • Lannoo: hedendaagse keukens

  14.07.2012

  Onder de rubriek Trendsetter : reportage over realisatie te Antwerpen. Net zo persoonlijk als de vingerafdruk van de bewoners.  BEKIJK

 • BATIBOUW 2012 : 100% greeploos

  01.02.2012

  Zoals ieder jaar vindt u ons in paleis 11 stand 418 : de keukenarchitecten.

  In ons partnership met eggersmann presenteren we de 100% greeploze keuken (in twee variëteiten) Perfecte lijnvoering en functionaliteit ten top.

  Te noteren : extra werkzone met ingewerkte toestellen, Kwc highflex, Atag noviteiten, Miele combi-stoomoven.


 • BATIBOUW 2011 : compact en stijlvol

  01.02.2011

  Traditioneel verlaten we eind februari even onze toonzalen te antwerpen, denderleeuw en halle. U vindt ons ons dan te paleis 11 stand 418 : de keukenarchitecten.

  Twee unieke keukenopstellingen, traditioneel in het wit uitgevoerd : 1x glanzend en 1x satijnafwerking.

  Bijzonder dit jaar: toegang tot achterliggende ruimte op discrete wijze(specialiteit van het huis....), matzwarte Atag toestellen.


 • BATIBOUW 2010 : keuken met geïntegreerd kantoortje

  01.02.2010

  Zoals ieder jaar kan u ons dit jaar opnieuw in paleis 11 bezoeken op stand 418 : de keukenarchitecten.

  Thuiswerken, een hoekje voor uw administratie : ook binnen de keukenruimte is iets dergelijks mogelijk. We presenteren de keuken met gïntegreerd kantoortje (achter inschuivende deuren).

  Highlights : extra werkzone + kantoorruimte binnen de keukenopstelling (achter inschuivende deuren).


 • BATIBOUW 2009 : frisse ideeën

  01.02.2009

  Zoals ieder jaar vindt u ons in paleis 11 stand 418 : de keukenarchitecten.

  Samen met eggersmann presenteren we een strakke afwerking : toestellen worden opgesteld achter de frontpanelen, zodanig dat enkel nog een kastenwand zichtbaar blijft.

  Te noteren : extra werkzone, toestellen achter inschuifbare deuren, soberheid.


 • BATIBOUW 2008 : bedacht om u te helpen

  01.02.2008

  Even niet in onze toonzalen te antwerpen, denderleeuw en halle. onze focus verschuift naar brussels expo : batibouw 2008 . U vindt ons opnieuw terug in paleis 11 stand 418.

  De kolomkastenwand wordt compleet ingewerkt in een voorzetwand. Idemdito met de onderkasten. Een strak ontwerp.

  bijzonder : functionaliteit en esthetiek gaan samen, matzwarte toestellen van Atag.


 • BATIBOUW 2007 : eiland in het kwadraat

  01.02.2007

  Op batibouw 2007 een opstelling met enerzijds een dubbel eiland en anderzijds een compactere keuken met een schiereiland. Creativiteit en functionaliteit dienen samen te gaan en dit vindt u terug op onze stand: paleis 11 nr 418 (ons plekje sinds jaar en dag op batibouw).

  bijzonder : opstelling met dubbel eiland en kolomkastenwand, de extra werkzone (in meerdere varianten).